Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Craviorserv Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Piscine moderne
1 lei
Brand
Monaco,Ibiza,Creta
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Piscinele pe care le distribuim sunt piscine monobloc, piscine care se livreaza la gata, sub forma unei cuve. Aceste piscine sunt confectionate din rasini poliesterice speciale, armate cu fibra de sticla, printr-o tehnologie specifica fabricarii caroseriilor auto si ambarcatiunilor. Interiorul unei piscine este acoperit cu gelcoat, un smalt poliesteric deosebit de rezistent la intemperii, variatii de temperatura, radiatii UV, rezistent la uzura, socuri mecanice.
Piscinele sunt fabricate cu pereti in constructie normala sau izolati termic cu o structura tip fagure din polipropilena. Prin aceasta se diminueaza semnificativ pierderile de caldura din apa, in cursul noptii dar si in cursul zilelor mai reci, prelungindu-se astfel durata de folosintaa unei piscine.
Principalele avantaje pentru piscine din poliesteri armati cu fibra de sticla:


costuri si lucrari reduse pentru amplasarea unei piscine. Clientul trebuie sa execute sapatura la locul de amplasare a viitoarei piscine si eventual sa toarne o placa de beton pe fundul gropii daca terenul nu este suficient de rezistent.

durata scurta de instalare si punere in functiune a piscinei si anume de maxim 2 zile de la coborarea in groapa acesteia. In felul acesta deranjul viitorului proprietar al piscinei va fi minim;

raportul pret-calitate foarte bun avand in vedere ca se acorda o garantie de 15 ani pentru corpul unei piscine si 2 ani pentru instalatii;

piscinele din materiale compozite au calitatea de a fi calde, placute la atingerea cu corpul dar in acelasi timp pot fi curatate si igienizate foarte simplu, cu detergenti si dezinfectanti clasici.
Piscinele se pot executa cu peretii in constructie normal sau izolati termic cu o structura tip fagure din polipropilena. In urma izolarii peretilor se diminueaza semnificativ pierderile de caldura din apa, pe timpul noptii, dar si in cursul zilelor mai reci, prelungindu-se astfel durata de folosire a piscine.
Piscinele noastre sunt piscine de familie, de 20-30 de persoane, cu inaltimi situate intre 1,45 – 1,65 metri si sunt realizate din materiale calde si netede, spre deosebire de cele placate cu gresie, de exemplu. Mai mult decat atat, piscinele nu necesita o intretinere complexa, spre deosebire de piscinele bitoceramice ce au nevoie de o mentenanta de 4-5 ori mai dificil
In continuare, va aratam principalele diferente dintre piscinele distribuite de noi din fibra de sticla si cele realizate din alte materiale.

Accesorii pentru piscine

Schimbator de caldura- dupa iesirea din filtru a apei se monteaza un schimbator de caldura ce foloseste agent termic de la o centrala termica pentru incalzirea apei din bazin avand un cititor automat al temperaturii si mentinand in permanenta temperatura dorita.
Camin- echipamentele piscinei se monteaza in caminul tehnic, astfel incat sa existe loc pentru acces in camin si in jurul acestora pentru operatiunile curente si pentru service si intretinere. Caminul piscinelor noastre este perfect etans.
Impreuna cu piscina, livram toate echipamentele necesare bunei functionari a piscinei - pompe, filtre, lampi, tablouri electrice, set complet de fitinguri si robineti. Livram si substantele pentru dezinfectia si limpezirea apei atat pe baza de clor, cat si pe baza de oxigen activ. Firma noastra are echipe de service care asigura remedierea eventualelor defectiuni din perioada de garantie si post garantie, dar care acorda si asistenta tehnica privind exploatarea, intretinerea si conservarea piscinei pe timpul sezonului rece. Pretul piscinei include transportul, montajul instalatiilor si punerea în functiune a piscinei.
Producatorul de piscine a implementat Sistemul de Management al Calitatii ISO 9001 din 2000 si Sistemului de Management al al Sanatatii si Securitatii Ocupationale OHSAS 18001/2004. Piscinele distribuite de noi detin Agrementele Tehnice si toate avizele necesare fabricarii si comercializarii produselor din portofoliu.
Din Gura in Gura